Rubenz | Mierlose bonbons uit Rubens keuken
15678
single,single-post,postid-15678,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Mierlose bonbons uit Rubens keuken

ED-krant-nieuws

13 Sep Mierlose bonbons uit Rubens keuken

MIERLO – Een keer maakte hij iets speciaals: de rode peper bonbon. Hij vond het wel leuk om een keer een rare smaak te maken. Maar de meeste mensen willen liever gewoon hazelnoot of praline, heeft Mierlonaar Ruben Janssen (31) ervaren.

Zijn bonbons gaan inmiddels van mond tot mond, letterlijk en figuurlijk. Wat begon als een experiment met een pan chocola op het vuur in zijn keukentje, is uitgegroeid tot bijna een volwaardig bedrijfje. Dat is ook wat hij uiteindelijk wil: een eigen zaak in Mierlo met koffie, gebak, bonbons en ijs. Ik denk dat er behoefte aan is in Mierlo.”

Janssen heeft nu nog een vaste baan bij een chocolaterie in Esbeek. Zijn vrije tijd besteedt hij in zijn eigen keukentje. “Vooral met kerst en Moederdag stromen de bestellingen binnen. Mijn ouders en ik vormen dan een soort familiebedrijfje: ik maak de bonbons, mijn moeder pakt ze in en mijn vader brengt ze weg.”

Binnenkort gaat de website van Ruben Janssen online. Voor meer informatie: 06-55346544 of via e-mail.